Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent

Avontuurlijke Klim- & Sportkampen

Het klimkamp in Kerstvakantie kan doorgaan voor kinderen tem 12 jaar (geboortjaar 2008).

 

Zin in een vakantie vol avontuur? Dan ben je bij Bleau Climbing Team aan het juiste adres! Al jarenlang verzorgen we avontuurlijke sportkampen in de vakanties voor kinderen en jongeren tussen 6 en 12 jaar. De sportkampen gaan steeds door in en rond "Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent” waar we super veel mogelijkheden hebben voor avontuurlijke activiteiten. Dit is dé place to be om dikke fun te beleven. We organiseren sportkampen voor verschillende leeftijdsgroepen,waarbij de activiteiten worden aangepast aan de leeftijd en de mogelijkheden.

In 2016 startten we een nieuw sportkamp "avontuurlijk & gezond" op. Hier proberen we kinderen op een speelse manier kennis te leren maken met gezonde snacks en gezond koken. 's Ochtends gaan we met de kinderen allerlei lekkere en gezonde zaken voorbereiden in de keuken. 's Middags gaan we voor actie en avontuur in en rond de klimzaal aan de slag.

Vanaf 2018 bieden we ook een klim- en kajak-kamp aan in samenwerking met onze partner Ponas. Het kamp bestaat uit een halve dag klimmen (boulderen en lengteklimmen) en een halve dag kajak.

 

Hier kan je een overzicht vinden van al onze kampen