Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent

Avontuurlijke Klim- & Sportkampen

De klimkampen in paas- en zomervakantie kunnen doorgaan voor kinderen tem 12 jaar (geboortjaar 2008),

dit in groepjes van maximum 10 kinderen en 1 begeleider. Maar dat is bij ons altijd het geval. We zorgen ervoor dat de groepjes niet met elkaar in contact komen. 

In deze donkere corona-periode laten we jullie dromen van een mooi vooruitzicht voor de lente/zomer van 2021 met een mooi uitgebreid programma. 

We hebben corona mee opgenomen in onze verzekering: 

Bij het nemen van een annulatieverzekering kan u kiezen tussen terugbetaling of verplaatsing stage naar een andere datum indien de stage door Bleau moet geannuleerd worden omwille van Corona

 

Zin in een vakantie vol avontuur? Dan ben je bij Bleau Climbing Team aan het juiste adres! Al jarenlang verzorgen we avontuurlijke sportkampen in de vakanties voor kinderen en jongeren tussen 6 en 12 jaar. De sportkampen gaan steeds door in en rond "Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent” waar we super veel mogelijkheden hebben voor avontuurlijke activiteiten. Dit is dé place to be om dikke fun te beleven. We organiseren sportkampen voor verschillende leeftijdsgroepen,waarbij de activiteiten worden aangepast aan de leeftijd en de mogelijkheden.

In 2016 startten we een nieuw sportkamp "avontuurlijk & gezond" op. Hier proberen we kinderen op een speelse manier kennis te leren maken met gezonde snacks en gezond koken. 's Ochtends gaan we met de kinderen allerlei lekkere en gezonde zaken voorbereiden in de keuken. 's Middags gaan we voor actie en avontuur in en rond de klimzaal aan de slag.

Vanaf 2018 bieden we ook een klim- en kajak-kamp aan in samenwerking met onze partner Ponas. Het kamp bestaat uit een halve dag klimmen (boulderen en lengteklimmen) en een halve dag kajak.

 

Hier kan je een overzicht vinden van al onze kampen