Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent

Buitenlandse kampen

 We hebben corona mee opgenomen in onze verzekering: 

Bij het nemen van een annulatieverzekering kan u kiezen tussen terugbetaling of verplaatsing stage naar een andere datum indien de stage door Bleau moet geannuleerd worden omwille van Corona

 

Zit het avontuur je in het bloed? Zoek je het graag hogerop?  Dan zijn onze stages en/of bergkampen je op het lijf geschreven. Onder het motto "voor elk wat wils" organiseren we 3 verschillende formules:

1. Boulderen in Fontainebleau 

Voor jongeren die graag eens kennismaken met de mythische bossen en rotsblokken van Fontainebleau is dit dé kans. Onder goede begeleiding wordt er geklommen en gekampeerd in het hartje van Frankrijk. In de Paasvakantie en in zomervakantie (3 mogelijkheden!) trekken we er telkens voor een week op uit, tijdens het jaar pikken we er 2 weekends uit. 

2. Rotsklimmen in Zuid-Frankrijk

Ga met ons mee rotsklimmen, leer klimtouwen, gordels en musketons gebruiken, en bedwing indrukwekkende rotswanden in onze Ardennen of in Zuid-Frankrijk. Beetje bij beetje leren we je alle technieken aan, ervaring met klimmen en touwen is dus niet per se nodig, maar ook jongeren met ervaring kunnen met ons mee. De groepen worden steeds opgesplitst naargelang leeftijd, niveau en ervaring.

3. Bergkamp naar een prachtlocatie (verandert elk jaar)

Een andere optie is het bergkamp. We trekken de bergen in voor een huttentocht van enkele dagen waarbij en hoop avontuur gegarandeerd is. Een hele week samen met gelijkgestemden in de bergen is dé formule voor een week dikke fun.

Ontdek onze klimstages en bergkampen voor de jeugd