Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent

uit je kot-klimmen op buitenklimwand Bleau

Klimclub Bleau Climbing Team organiseert voor alle leden van KBF, CAB of Bergstijgers vanaf woensdag 20 mei klimsessies op de buitenklimmuur van klimzaal Bleau.

Voor wie: voor alle leden aangesloten bij de Klim- en Bergsportfederatie of Bergstijgers en in het bezit van het klimdiploma  "Bleau klimpas 2 indoor voorklimmen" of "het klimvaardigheidsbewijs 2".

Elke dag zullen we een aantal klimsessies van 2 uur inplannen. 

Alle abonnementen blijven tijdens de Corona-periode geblokkeerd omdat niet alle abonnees kunnen voorklimmen (sommigen boulderen ook alleen) en we de formule van het abonnement willen behouden. Anders krijg je chaos waarbij sommigen nu reeds abonnement willen ontvriezen en anderen dan weer later.
Voor iederen dus hetzelfde en we ontvriezen de abonnementen van zodra de binnen klimzaal terug kan opengaan.  

Daarom  werken met een Corona-10 beurtenkaart voor de prijs van 130 euro (115 euro voor leden Bleau Climbing Team).

Wat zijn de stappen die u moet doen als u hier gebruik van wil maken:

1. U schrijft de 130 euro (of 115 euro voor leden Bleau Climbing Team) over op rekeningnummer BE24 3630 2058 3238 van Bleau Climbing Team met vermelding van uw naam. Het resterende krediet van uw Corona10 beurten-kaart zal u na Corona kunnen omzetten naar een andere activiteit of zal worden terug betaald.

***Indien je ALTIJD klimt met eenzelfde partner, kan je ook een 10-beurtenkaart delen. Je moet bij overschrijving wel de 2 personen vermelden. Je moet wel elk een login hebben in het reservatie-systeem en beiden moeten hun klimsessie reserveren***

2. u stuurt een mail naar info@bleau.rocks met daarin uw kaart van de Klim- en Bergsportfederatie (zichtbaar dat u lid bent van welke club) of Bergstijgers en van het klimdiploma  "Bleau klimpas 2 indoor voorklimmen" of "het klimvaardigheidsbewijs 2"

3. u maakt een inlog in ons reservatie-systeem: https://app.toplogger.nu/nl/login

In dit systeem zal u ook alle klimroute's in de klimzaal kunnen zien en kan u ook uw klimpalmares bijhouden. Dit systeem van route-databank zulen we ook na Corona behouden.

4. U spreekt af met een klimpartner voor een klimsessie (bij voorkeur een vaste corona-klimpartner!) en reserveert elk uw klimsessie via het systeem. 

LET OP: - u blijft heel de klimsessie klimmen met dezelfde klimpartner (niet met 3)

               - elke klimpartner moet reserveren. Doe dat gelijktijdig want als 1 van de klimpartners dit uitstelt, kan het zijn dat de sessie volzet is. In het systeem zou dus altijd een even aantal plaatsen beschikbaar moeten zijn. 

               - er wordt altijd per 2 geklommen (dus niet met 3 reserveren)

               - op woensdagmiddag, zaterdagochtend en zondagochtend zijn de eerste sessies gereserveerd voor de jeugd van Bleau (Juniors 1, 2 en Maximussen). In deze sessies mag u als volwassene niet reserveren. 

               - iedere persoon die het domein binnenkomt, moet reserveren en dit in een even aantal. 

               - u kan slechts 15 dagen op voorhand reserveren.

               - een reservatie is definitief en kan niet geannuleerd worden. Bij reservatie wordt een beurt van uw 10-beurtenkaart aangerekend. 

 

Onderaan deze pagina vindt u volgende documenten:

- het reglement van de Corona klimsessie's

- document: hoe doe je de nieuwe covid-19 partnercheck

- affiche KBF covid-19 maatregelen klimzalen algemeen