Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent

terug klimmen op reservatie in klimzaal Bleau na corona-onderbreking

Vanaf maandag 8 juni is klimzaal Bleau terug open, echter zal dit zijn onder bepaalde voorwaarden. U vind alle maatregelen in ons corona-reglementVanaf zaterdag 27 juni kan er terug betaald worden per klimbeurt en kan er terug materiaal gehuurd worden. Ook de bar en restaurent is terug open.  Alle lopende abonnementen van voor corona zijn dus verlengd en gaan terug in vanaf 8 juni, en dit zonder individuele aanpassingen. 

We hebben een aantal cursussen lengteklimmen gepland. 

Sportkampen voor jeugd in de zomervakantie gaan allemaal door. We gaan ze wel beperken.

Alle buitenlandse stage's kunnen gewoon plaats vinden. 

De organisatiestructuur van de klimzaal zal er op gericht zijn dat we jullie zo aangenaam en veilig willen laten klimmen en dat we het ook voor onze eigen medewerkers aangenaam en veilig houden. Iedereen zal zijn klimsessie moeten reserveren in beperkte tijdsslots via:

https://app.toplogger.nu/nl/login

Je moet kiezen tussen één van volgende zone's: bouldering, climbing area (indoor lengteklimzaal), outdoor wall.

Mensen (zowel kinderen als volwassenen) die eens gewoon willen komen klimmen zonder ervaring, kiezen altijd voor de boulderzaal omdat je voor de lengtezaal eeen klimbrevet nodig hebt.

Iedere persoon moet reserveren. Per persoon heb je een apart account nodig. Families mogen wel meerdere voornamen bij één persoon zetten, zodat deze allemaal onder hetzelfde account ineens kunnen reserveren. Wij zien dat dan.

Je kan geen 2 dagen na elkaar klimmen.

We zullen werken met afzonderlijke bubbels die beurtelings starten en dus niet met elkaar in aanraking komen. De klimzaal is éénrichtingsverkeer. Je gaat via de gewone weg binnen. Uitgang boulderzaal is langs buitenpoort (branddeur). Uitgang lengtezaal langs terras. Uitgang buitenwand langs hekken aan parking. Er kan niet gewisseld worden van zaal binnen de klimsessie. In het reservatie-systeem moet je dus ook je zaal kiezen.

De kleedkamers blijven gesloten. Je moet je klimkledij reeds aan hebben en je kan je materiaal achter laten in de vakjes. Klimmers die willen voorklimmen moeten altijd hun klimvaardigheidsbewijs 2 of "Bleau klimpas voorklimmen" bij de hand hebben zodat dit door een Bleau-medewerker kan gecontroleerd worden.

De bar en restaurant zijn terug open. U kan gewoon aan één van de tafels gaan zitten (ook op terras) en wij komen aan tafel uw bestelling opnemen. NIET AAN TOOG BESTELLEN!

Je kan gerust ruim voor je klimsessie binnen komen om administratie te regelen, iets te drinken of te eten, de shop te bezoeken, ..

Het reglement vindt u hier. We vragen aan elke bezoeker om deze veiligheidsregels strikt na te leven. Alleen op die manier kunnen wij voor jullie een zo aangenaam en veilig mogelijk bezoek organiseren.

We zullen voortdurend deze organisatie evalueren en bijsturen indien nodig/kan.

Wij kijken er naar uit om jullie terug te zien, en hopen jullie goed en veilig te kunnen ontvangen.

Het Bleau-team

 

Onderaan deze pagina vindt u volgende documenten:

- het reglement van de Corona klimsessie's

- document: hoe doe je de nieuwe covid-19 partnercheck

- affiche KBF covid-19 maatregelen klimzalen algemeen