Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent

Verzekering & KBF-lidmaatschap

 

Bleau biedt twee verschillende verzekeringen aan:

  • Indoorverzekering: deze verzekering dekt alle indoor klimactiviteiten in klimzaal Biover Sport en alle club-activiteiten van Bleau Climbing Team. De verzekering loopt van 1 september 2020 tot 31 augustus 2021.  De prijs bedraagt 15 euro voor een jaar. 
  • Lidmaatschap Klim-en Bergsportfederatie: aan het lidmaatschap van de KBF is een uitgebreide bersportverzekering verbonden: het UNIQA-pakket. Dat is een volwaardige reisbijstandsverzekering die naast al uw bergsportactiviteiten ook uw vrijetijdsactiviteiten verzekert. Het is één van de allerbeste bergsportverzekeringen in Europa. Hiervoor dient u lid te worden van Bleau Climbing Team.

Indoorverzekering

Deze vezekering kan u hier via de website aangaan. De indoorverzekering kan u ook telkens nemen als optie bij één van onze activiteiten, u schrijft zich dus gewoon in via de site, en duidt deze optie aan.

Lidmaatschap Klim-en Bergsportfederatie
Bleau Climbing Team vzw, een club onder de Klim- en Bergsportfederatie
Bleau Climbing Team vzw wenst als jonge en dynamische club zijn steentje bij te dragen aan een kwalitatief klimaanbod in Vlaanderen, staat open voor jeugd en volwassenen en biedt klimcursussen en opleidingen aan. Zowel beginnende klimmers, gevorderden als competitieklimmers kunnen bij ons terecht. We zijn actief op het vlak van boulderen, lengteklimmen, rotsklimmen en alpinisme.

Aan het lidmaatschap van de KBF zijn naast de bergsportverzekering nog andere voordelen verbonden: je krijgt toegang tot de Belgische klimmassieven, ontvangt het ledenmagazine, en je kan je er mee inschrijven voor de verschillende opleidingen en stages die de federatie en de clubs aanbieden.
Als kers op de taart krijgen leden van Bleau Climbing Team korting op alle stages en activiteiten van de club, op klimbeurten, 10-beurtenkaarten en abonnementen, en genieten ze altijd van 10 % korting op hun aankopen in de Bleau-shop!

Hoe inschrijven en een nieuw lid worden van Bleau Climbing Team vzw?
Ben je geïnteresseerd in de activiteiten voor volwassenen die indoor plaatsvinden, dan is het lidmaatschap van Bleau Climbing Team vzw onder de Klim- en Bergsportfederatie niet verplicht.
Indien je echter als volwassene wil deelnemen aan een stage of jezelf gewoon onmiddellijk wenst te verzekeren via de federatie: het afsluiten van een lidmaatschap bij Bleau Climbing Team vzw verloopt langs het secretariaat van de Klim- en Bergsportfederatie. Indien je inschrijft en betaalt vanaf september, ben je meteen verzekerd voor de rest van het lopende jaar, en het volledige volgende kalenderjaar!
Alle informatie over het KBF-lidmaatschap vindt u via volgende link: http://www.klimenbergsportfederatie.be/kbf/ledeninfo/lidmaatschap-van-z. Nieuwe leden kunnen zich inschrijven via http://www.klimenbergsportfederatie.be/kbf/ledeninfo/lid-worden. Vergeet niet om 'Bleau Climbing Team vzw' aan te duiden als gewenste club! Na storting van de lidmaatschapsbijdrage ontvang je de lidkaart per post.

Herinschrijven als bestaand lid van Bleau Climbing Team vzw of een andere club?
Was je vroeger reeds lid van Bleau Climbing Team of van een andere club onder de KBF, dan deel je je gegevens best opnieuw mee aan de federatie via het online inschrijvingsformulier. Je kan daar ook je lidnummer invullen dat je op je oude lidkaart terugvindt. Je hoeft dan enkel nog je lidmaatschapsbijdrage te berekenen en dit bedrag over te schrijven op het rekeningnummer 068-2247992-44 (let op: rekeningnummer enkel voor de lidgelden van de KBF).  In de mededeling van het overschrijvingsformulier dient u de samenstelling van het betaalde bedrag te vermelden aan de hand van de codes van het type lidmaatschap en de namen van de leden. Vermeld ook het lidnummer van het A-lid, bijvoorbeeld ‘1000586’. Na storting van uw bijdrage ontvangt u dan uw nieuwe lidkaart van de Klim- en Bergsportfederatie en Bleau Climbing Team vzw.

Wijzigingen van de samenstelling van je gezin of van je persoonlijke gegevens kan je doorgeven via het online inschrijvingsformulier, via e-mail op info@klimenbergsportfederatie.be of via telefoon op het nummer 03/830 75 00.

Verzekering seizoen kan je hier vinden.