Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent

Klim en kajak-kamp

In samenwerking met onze partner Ponas Travel (www.ponas.be) bieden we sinds 2017 ook een klim- en kajak kamp aan voor kinderen vanaf 8 tot 14 jaar. Er wordt 3 dagen een halve dag geklommen (boulderen en lengteklimmen) en een halve dag kajak, er is 1 volledige kajakdag, en 1 dag enkel klimmen en buitensporten.

* halve dag klimmen:  De monitoren laten deze groep kennismaken met de twee vormen van klimmen: boulderen en lengteklimmen, en in het midden van de week doen ze zelfs een via ferrata op het hoogteparcours. Maak je echter geen zorgen, want iedereen wordt hier steeds beveiligd met een klimgordel en stevige touwen!

* halve dag kajak: Tijdens de week zullen we op verschillende manieren te water gaan aan de Watersportbaan en leren de de verschillen tussen Sup, Kajak en Kano. Bij het Sup’en gaan we vooral onze aandacht leggen op evenwicht. Dit is een belangrijk onderdeel aangezien je al recht staat op een plank om te peddelen. We zullen dit vooral doen aan de hand van enkele spelletjes. De volgende activiteit is kajak’en. Hierbij gaan we vooral de vaardigheden voor te peddelen verbeteren. Zo kunnen we al veel vlotter varen. Waardoor we veel verder en sneller kunnen varen. Als laatste activiteit zullen we kanovaren waarbij we dus per 2 of 3 in een kano zitten en dus heel goed zullen moeten samenwerken. Door al de voorgaande activiteiten zullen we het snel onder de knie hebben hoe we moeten samenwerken en kunnen we vlot een grote tocht maken. En leren we Gent vanop het water kennen.

Voor meer info over de kajak en water activiteiten kan je terecht bij Ponas via info@kajakgent.be of op het nummer 0479 77 18 78.

 

De kampen gaan door van 9u00 tot 16u00 in de zomervakantie (eerste 2 weken van juli en laatste 2 weken van augustus.)

Prijzen en inschrijven:

  • €180  
  • Inbegrepen: begeleiding, verzekering voor niet-leden
  • Niet inbegrepen: lunchpakket, drankjes
  • Opties:
    • Opvang van 8u tot 17u: €20
    • Annulatieverzekering: €8

Inschrijvingen voor de zomer van 2022 zijn afgesloten.

You must login or register to buy this product. One logged-in you'll be able to add children.

Titel:
********
Location 
/
0,00 €

De inschrijving staat steeds op de naam van het kind. Je moet ieder kind éénmaal toevoegen, daarna kan je de info altijd aanpassen in je account (via de knop rechtsboven).