Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent

Bleau Roots Weekends

Elk seizoen gaan we een paar weekends klimmen op de mythische zandstenen rotsblokken in de prachtige bossen van Fontainebleau. Onze Monkeys kunnen natuurlijk mee, al dan niet met de ouders of volledig all-in onder onze begeleiding. Zelfs vriendjes en vriendinnetjes die geen lid zijn van de jeugdklimclub kunnen mee om kennis te maken met je favoriete sport!

We verzamelen op vrijdagavond op camping Les Prés in Gréz-sur Loing (http://www.camping-grez-fontainebleau.info/caravaning.html). Zaterdag en zondag wordt er volop geklommen onder begeleiding van onze trainers. 's Ochtends staat er eerst een stevig ontbijt klaar, en kan je een lunchpakket van stokbrood maken. Om het energieniveau op zaterdagavond terug op peil te brengen voorzien we gezonde hapjes en een lekkere pastaschotel.

Datum eerst volgend weekend:

  • 24 tem 26 juni 2022: 
  • 23 tem 25 september 2022

Ook volwassenen kunnen mee op dit weekend, al dan niet om te klimmen. Je kan er prachtige wandelingen maken in de bossen, het stadscentrum van Fontainebleau en het kasteel van Napoleon bezoeken, er zijn ook heel wat mooie en rustige dorpjes in de buurt de moeite waard om eens van nabij te bekijken, en Parijs is vlakbij. De kostprijs van dit weekend bedraagt 45 euro voor leden van Bleau Climbing Team en 50 euro voor niet-leden. Inbegrepen zijn de camping (x2), het ontbijt (x2), de lunch (x2), en het aperitief en de pasta op zaterdagavond. Inschrijving voor het treffen voor volwassen is via deze link. Voor volwassenen die voor de eerste keer in Fontainebleau willen klimmen, is er de mogelijkheid tot het volgen van de 'Initiatie Boulderen', waarin we je de essentiële regels van het boulderen aanleren. Voor de twee dagen begeleiding en het gebruik van een crashpad komt de prijs voor leden van Bleau Climbing Team op 130 euro, en op 140 euro voor niet-leden (inclusief camping en catering).
Kinderen die geen lid zijn van de klimclub, die meegaan met de ouders, en die niet onder onze begeleiding klimmen, kunnen zich hier inschrijven.

Inbegrepen: begeleiding en crashpads, camping (x2), ontbijt (x2), lunch (x2), hapjes en pasta op zaterdagavond
Niet inbegrepen: persoonlijk klimmateriaal en vervoer (optie: 40 euro extra)

You must login or register to buy this product. One logged-in you'll be able to add children.

Titel:
Bleau Roots Weekend - 24/06/2022 tot 26/06/22
Location 
Fontainebleau
140,00 €

De inschrijving staat steeds op de naam van het kind. Je moet ieder kind éénmaal toevoegen, daarna kan je de info altijd aanpassen in je account (via de knop rechtsboven).