Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent

Fontainebleau Jeugd Kampen

Fontainebleau

We hebben corona mee opgenomen in onze verzekering: 

Bij het nemen van een annulatieverzekering kan u kiezen tussen terugbetaling of verplaatsing stage naar een andere datum indien de stage geannuleerd moet worden omwille van Corona

 

Fontainebleau dat staat gelijk aan boulders in bossen, velden met vijvers, een camping en coole monitoren. Het vormt de basis voor een perfecte mix van een weekje boulderen, fun en avontuur in 'la douce France'.

Wat staat er op het programma? Veel klimmen (natuurlijk), een beetje zwemmen, avondactiviteiten, bosspelenslacklinen en veel dikke fun. 's Avonds koken we samen ons eigen potje. We sluiten elke avond af met een kampvuur waarbij er nagepraat wordt over de leuke ervaringen. Onze monitoren zorgen voor een aanbod waarbij iedereen uitgedaagd wordt. Ze voorzien ook een goede mix tussen klimmen en andere activiteiten, zodat iedereen ten volle kan genieten!

Deze kampen zijn voor jongeren tussen 10 en 18 jaar. We splitsen de groep op in kleinere leeftijdsgroepen naar gelang het aantal inschrijvingen. Op die manier kan iedereen de activiteiten met zijn/haar leeftijdsgenoten doen!

Data 2022:

- 4 juli tem 8 juli 2022

- 11 juli tem 15 juli 2022

- 15 tem 19 augustus 2022

- 22 tem 26 augustus 2022

Prijzen en inschrijven:

  • €320 voor leden van Bleau Climbing Team, €330 voor niet-leden
  • Annulatieverzekering: €25
  • Inbegrepen: begeleiding, verzekering voor niet-leden, materiaal, camping, catering en vervoer
  • Niet inbegrepen: klimschoenen (deze kunnen gehuurd worden in de klimzaal)

 

 

 

You must login or register to buy this product. One logged-in you'll be able to add children.

Titel:
Fontainebleau Jeugdkamp: 11/07/22-15/07/22
Location 
Fontainebleau
330,00 €

De inschrijving staat steeds op de naam van het kind. Je moet ieder kind éénmaal toevoegen, daarna kan je de info altijd aanpassen in je account (via de knop rechtsboven).