Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent

Sportkamp 6 – 8 jaar

HoogteparcoursDe kleinste kids kunnen zich een week lang in- en outdoor volledig uitleven. Onze monitoren voorzien tal van spelletjes zodat niemand zich een seconde verveelt. 's Ochtends ontdekken de kinderen de knepen van het klimmen in de klimzaal. 

Wanneer om 12u00 de armen moe zijn en de magen knorren, volgt een welverdiende middagpauze in de cafetaria. Nadat de energievoorraden opnieuw zijn aangevuld, nemen de monitoren de kinderen mee op avontuur in het recreatiedomein de Blaarmeersen

De monitoren zorgen voor uitdagende en avontuurlijke buitenspelen. In de zomermaanden wordt er bij mooi weer gedacht aan afkoeling in de bewaakte zwemvijver van de Blaarmeersen. Bij slechter weer hebben we voldoende opties in ons klim- en avonturencentrum om de dag uitdagend door te brengen. 's Avonds kunnen de ouders hun avonturiers terug ophalen aan onze klimzaal.

De kampen gaan door van 9u00 tot 16u00 in herfst-, kerst-, krokus-, paas- en zomervakanties. De exacte data vindt u hieronder

 

Prijzen en inschrijven:

  • €130 voor leden van Bleau Climbing Team, €140 voor niet-leden
  • Inbegrepen: begeleiding, verzekering voor niet-leden
  • Niet inbegrepen: lunchpakket, drankjes 
  • Opties:
    • Opvang van 8u tot 17u: €20
    • Annulatieverzekering: €8

Inschrijvingen voor de zomer van 2022 zijn afgesloten, binnenkort komen de herfstkampen ter beschikking om in te schrijven.

BlaarmeersenHoogteparcours

 

You must login or register to buy this product. One logged-in you'll be able to add children.

Titel:
*************
Location 
/
0,00 €